diumenge, 17 de maig del 2009

Música dins i fora l'aula!!

Hola a tothom!! Us vull presentar una activitat molt relacionada amb el nostre blog que he pogut trobar a partir dels webquests de xtec.
És una activitat molt basada en la pràctica ja que consiteix en la realització de tot tipus d'instruments. Aquesta activitat és presentada en forma d'historieta on es demana als nens que els han d'ajudar a resoltre un problema. D'aquesta manera aconsegueixen que els nens es sentin protagonistes del tot de l'activitat i pertant sigui més motivadora.
També la trobo molt encertada pel fet que parteix de diferents apartats. En un d'ells els fa tocar ritmes, que anteriorment reparteix la professora a la classe organitzant. Una altre proposta és el fet de reconèixer els diferents instruments realitzats i saber-los classificar.
Tot i així possiblement el que trobo més interessant és que l'avaluació tingui molt en compte el fet d'haver treballat en grup i pertant ajudant i compartint idees amb els companys. Dons espero que us sigui util i agradable aquesta activitat.

Activitat música dins i fora l'aula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada