dilluns, 4 de maig del 2009

Fer música amb...Boomwackers!!!!

Bones nois i noies!!

Aquí he trobat un video que m'ha semblat genial, pel que fa a la crativitat de la música i els instruments amb que es toca. és una cançó molt coneguda, però la manera de interpretar-la és molt poc convencional!

Amb els boobwackers, que són tubs de plàstic, podem fer cada una de les notes per tocar les cançons que volguem. A més, segons de la manera que els utilitzes el so canvia, però manté la mateixa nota!

La cançó en sí, potser és un pél difícil per adreçar-ho a nens de primària, però està bé per motivar-los i per donar-los altres maneres de fer música diferent a la clàssica i convencional! Hem de pensar que el nivell de dificultat de les cançons es pot adequar a cada classe, i el que n' estic segura es que als nens els hi semblarà una proposta genial!!

Aíxi que espero que us agradi!!

2 comentaris:

  1. És una passada!!! Els grans hauriem de començar a canviar el concepte tan clàssic que tenim de la música per poder posar a l'abast tots aquests instrumets tan senzills i genials alhora als nens i fer que així en puguin gaudir més directament.

    ResponElimina
  2. És impressionant quasi increible que es pugui fer quelcom d'aquest nivell només amb uns tubs de plàstic de colors afinats. La coordinació és espectacular. Realment són una eina molt bona per treballar amb els nens manejable poc perillosa i resistent. La meva experiècia amb els boomwackers tot i què és poca és molt bona.

    ResponElimina